Varovanje zasebnosti


Ko obiščete spletno stran www.spletsis.si, nam zaupate del svojih osebnih podatkov, ki smo jih dolžni varovati. Če po strani samo brskate, je obseg osebnih podatkov, ki jih dobimo od vas, omejen na anonimno identiteto vaše naprave (računalnika, telefona itn.) in se beleži z določenimi piškotki.

Ko pa se odločite izpolniti kak obrazec, prijavo ali če se odločite za brezplačni preizkus v naši spletni ponudbi, nam pošljete tudi svoje ime, priimek, e-naslov in včasih tudi druge osebne podatke.

Varnost vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate, je za nas izjemno pomembna, saj si želimo vašega zaupanja! Vse zbirke osebnih podatkov zbiramo, beležimo, urejamo, shranjujemo ali izbrisujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/2007) in v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (v nadaljevanju GDPR).

Spletni piškotki


Piškotki so majhne podatkovne enote, ki nam omogočajo primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev, razumevanje, kako uporabljajo našo stran in ki nam posredujejo podatke, s katerimi lahko naredimo prihodnji obisk spletne strani še bolj prijeten in učinkovit. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi vas lahko identificirale. Če ne želite uporabljati piškotkov, nastavite svoj računalnik tako, da izbriše vse piškotke spletnih strani in/ali vas opozori, preden se piškotek shrani na disk.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Ime Namen Storitev Doba hranjenja
_ga Statistika ogledov spletne strani. Google Analytics 2 leti
_gid Statistika ogledov spletne strani. Google Analytics 1 dan
_gat Omejevanje zahtevkov, ki se pošiljajo na Google Analytics. Ne zbira nobenih osebnih informacij. Google Analytics 1 minuta
cookieconsent_status Piškotek se uporabi samo v primeru, da soglašate (kliknete na gumb V redu) z uporabljenimi piškotki. Brskalnik 1 leto
JSESSIONID Omogoča, da se spletišče zaveda, da je uporabnik prijavljen. Spletsis Do zaprtja brskalnika.
1P_JAR Piškotek namesti Google in se uporablja za funkcionalnost deljenja vsebin spletne strani na socialnem omrežju Google Plus. Google 1 mesec
NID Piškotek namesti Google in se uporablja za funkcionalnost deljenja vsebin spletne strani na socialnem omrežju Google Plus. Google 6 mesecev
Facebook - locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate Za povečanje sodelovanja naših uporabnikov preko družbenih omrežij, analizo prodaje in ponovno targetiranje uporabnikov. Facebook Ne poteče.
AdForm - TPC, GCM, uid Omogoča analizo prodaje preko različnih kanalov prodaje in ponovno targetiranje uporabnikov. Google Ne poteče.
AdWords - A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid Omogoča analizo prodaje, statistiko ogleda strani in ponovno targetiranje uporabnikov. Google 90 dni.

Preklica privolitve o piškotkih

Tukaj nudimo možnost preklica vaše odločitve o uporabi piškotov.

  Ali trenutno dovolim uporabo piškotov: